2016 Reis(wens)lijstje

 

Bart en ik hebben er samen nog maar vier vakanties op zitten, maar na onze grote reis in China begint het toch echt te kriebelen: we willen ALLES zien! Omdat ik in 2016 afstudeer, heb ik waarschijnlijk ineens veel vrije tijd. Reden dus om veel te reizen! Hoewel we wel meer wíllen zien, moeten we wel realistisch blijven. 20 reizen in een jaar tijd is niet echt te doen voor twee studenten ;).

 1. Europa | Liften.
  Bart en ik willen graag samen een keer liften. Vorig weekeind ontmoetten we een jongen bij een parkeerplaats die haast niets anders deed. Hij sprak met zo veel enthousiasme dat wij ook rond zijn gaan neuzen! De bestemming is nog niet bepaald, maar we willen wel in Europa blijven. Denk aan Parijs, Berlijn, etc. Dit niet alleen vanwege de taal- en cultuurbarrière, maar ook omdat Bart volgend jaar nog studeert en het dus in een schoolvakantie of lang weekend moet.
  DSC_0066
 2. Ijsland | Bare backpacking.
  Deze staat al langer op onze wishlist! De prachtige en veelbelovende foto’s en verhalen van familie hebben ons helemaal om gekregen. Deze reis willen we volledig backpacken, dus inclusief eigen tentje en kookgerei mee! We hebben al een grove route bepaald en de reis vindt waarschijnlijk plaats in de mei- of zomervakantie.
 3. Europa | Alleen reizen.
  Hoewel ik vaker alleen heb gevlogen, onder andere 11 uur naar China, heb ik nog nooit alleen gereisd. Nu oud-klasgenoten van mij alleen gaan reizen, sommigen zelfs maandenlang, begint het bij mij ook weer te komen. Het lastige is dat Bart overal mee naartoe wil, dus ik ben op zoek naar een bestemming die hij al ooit heeft gezien.
  DSC_0014
 4. Budapest | Stedentrip.
  Vorig jaar is het er niet van gekomen, maar dit jaar willen we toch echt Budapest bezoeken. Wie weet kunnen we er een paar dagen Sziget aan vast plakken! Deze reis willen we in 4 of 5 dagen doen, waarschijnlijk in de zomervakantie.

Wat is jouw 2016 reislijstje?

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. karbonkel schreef:

  Leuke post! Ik ga met mijn vriend in februari naar Boedapest (ben er al eens geweest, met stipt op een mijn favoriete stad van Europa), we zitten daar in een vijf sterren hotel met zwembad en sauna enz. We hadden goedkope deal! Echt leuk 🙂 In de zomer gaan we zes weken backpacken, door Maleisië, Singapore pakken we ook mee! Misschien nog praag met kerst volgend jaar, aangezien de tickets dit jaar ineens heel duur weren en het heel hoog op het lijstje staat. Daarna hoop ik af te studeren en wil net zoals jij alleen op reis, maar dat is lastig met een reislustige vriend ;p

  Liked by 1 persoon

  1. Jennies Journey schreef:

   Haha dezelfde struggles dus! leuk om te horen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s